Berichten

Auto schaderapport eenvoudig online aanvragen

sep 22, 2022 | Acties, Nieuws

Ding dong!

Je zit net lekker aan het avondeten, gaat de bel: “Sorry buurman, ik heb tegen jouw auto gezeten”.
Ohhh nee, hier heb ik echt geen zin in èn tijd voor, denk je bij jezelf. Formuliertje invullen, naar het schadeherstelbedrijf om de schade op te laten nemen en dan nog bekijken of je het wel wilt laten repareren. Eigenlijk wil je alleen maar een rapport voor de verzekeringsmaatschappij.

Jarenlang ben ik receptionist geweest bij schadeherstelbedrijven en mensen komen met een onaangename ervaring binnen. De één is paniekerig, de ander boos, weer een ander onwetend. Soms is het voor mensen ook een drempel om naar binnen te stappen, omdat ze zich schamen. “Ik ben zo dom geweest”, is een vaak gehoorde zin.

Geen paniek! Schade overkomt ons allemaal en het enige wat je wilt is dat het opgelost wordt. Maar hoe?

Bij AutoSchaderapport.nl ga jij ons, nu nog via de website, voorzien van informatie over de schade en maak je zelf de foto’s hiervan. Het aanvragen van het rapport kan gewoon bij jou thuis op de bank of even tijdens je pauze op jouw werk. Met andere woorden: WANNEER HET JOU UITKOMT. Ideaal! Waarom? Nou, nu hoef je bijvoorbeeld niet eerder weg van werk om een bezoek te brengen aan een schadeherstelbedrijf om de schade op te laten nemen. Na reguliere openingstijden, zoals het voorbeeld van de buurman hierboven, kan je direct bij ons melden.

Jij voert dus de gegevens in en wij gaan met jouw informatie een compleet schaderapport opstellen. Binnen 24 uur heb je het rapport in jouw mailbox en daarna kan jij zelf bepalen of je de schade wilt laten herstellen en bij wie. Dit rapport heb je nodig voor de verzekering.

‘Wat kost mij dat dan?’, hoor ik je denken. Een rapport bij een schadeherstelbedrijf kost jou tijd, ongeveer € 90,00 en je voelt je vaak verplicht om het daar te laten herstellen. Bij AutoSchaderapport.nl scheelt het jou de helft aan kosten, namelijk € 62,50, je kan zelf bepalen of en bij wie je wilt herstellen èn het scheelt jou tijd. En laten we van dat laatste is nou net allemaal te weinig hebben.

Rij voorzichtig en anders weet je ons te vinden!

Arjan van den Berg,
AutoSchaderapport.nl, initiatief van AVDB Automotive

Meer berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.