Schade gereden met je auto?

Schaderapport aanvragen voor
je schadeclaim.

Binnen 24 uur na betaling ontvang je van ons een officieel schaderapport. Nu voor slechts 62,50 euro.

Autoschade gereden

What is next?

Ontvang een officieel schaderapport binnen no-time! Doorloop de 3 stappen en ontvang binnen 24 uur je autoschaderapport.

Stap 1:
Maak drie foto’s van de schade aan je auto.

Stap 2:
Beantwoord de vragen in het aanvraagformulier.

Stap 3:
Ontvang het rapport binnen 24u na betaling.

Om je snel weer op de weg te krijgen.

Eenvoudig aanvragen, snel ontvangen.

Autoschade is nooit leuk. Wij verzorgen daarom een simpele manier om een officieel schaderapport te maken, zonder dat je een autoschadebedrijf hoeft te bezoeken. Regel het op het moment dat het jou uitkomt. Gewoon vanaf de bank!

Upload de foto’s van je auto met de schade, vul de gegevens in en begin je aanvraag.

Persoonlijke benadering

Videobellen of chatten 
via WhatsApp.

Als het nodig is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw schade, is het mogelijk om te chatten via Whatsapp en eventueel kunnen wij ook videobellen om uw schade nog inzichtelijker te krijgen.

Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de schade en kunnen wij na afloop een rapport opstellen, die wij dan compleet via e-mail versturen.

Van A tot Z

Wij bieden hulp tot de schadeclaim ingediend is.

Ook als het rapport gemaakt is en er is een schade-expert in beeld, dan sturen wij de expert kosteloos ons rapport op.

Hierdoor is er voor jou of de expert altijd een aanspreekpunt over het opgestelde schaderapport van AutoschadeRapport.nl

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?

Is het schaderapport van Autoschaderapport voldoende voor de verzekering?

Het antwoord is: Ja! Het rapport wat gemaakt wordt door Autoschaderapport.nl kan direct naar de verzekeraar gestuurd worden. Wel kan het zijn dat uw verzekeraar een externe expert naar de schade laat kijken. U kunt gewoon een afspraak maken met deze expert wanneer het u uitkomt en waar het u uitkomt. U hoeft dus niet verplicht naar een schadebedrijf toe. Vaak wil de expert dit wel, omdat dit makkelijk is voor hem, maar dit ben je uiteraard niet verplicht.

Autoschaderapport.nl kan zelfs als u dat verlangt het rapport voor jou verzenden naar diverse expertise bureaus. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Moet mijn auto nog naar een schadebedrijf als ik een schaderapport heb van AutoSchaderapport.nl?

Nee, dat hoeft niet. Mocht de schade niet duidelijk zijn, dan kunnen wij altijd op verschillende manieren kijken of wij de schade inzichtelijk kunnen maken. Dit kan door extra foto's op te vragen via whatsapp, e-mail of eventueel videobellen.

Lukt het echt niet, omdat de schade niet duidelijk zichtbaar is, dan kunnen wij altijd samen kijken wat we op dat moment kunnen doen. Is het niet mogelijk een rapport te maken, dan storten wij direct het betaalde bedrag terug.

Als Autoschaderapport.nl geen rapport kan maken, ben ik dan mijn geld kwijt.

Nee, als wij geen rapport kunnen maken, dan storten wij het geld terug. Wij zorgen ervoor dat je van tevoren op de hoogte gesteld wordt waarom wij geen rapport kunnen maken.

Moet mijn auto verplicht gemaakt worden? Dat zegt de verzekering namelijk.

Nee, dat hoeft niet! Ben je WA verzekerd en heb je een schaderapport nodig van Autoschaderapport.nl, dan mag jij zelf weten wat je met de schadeloosstelling gaat doen.

Ben je casco verzekerd (allrisk in de volksmond) en is het een eigenschuld-schade, dan kan jouw verzekeraar je restricties opleggen over de uitkering. Bij voorbeeld als je niet laat repareren dan is er een eigenrisico van toepassing, of er wordt een gedeelte niet vergoed. Dit staat in jouw polisvoorwaarden.

Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Het is niet mijn schuld, maar toch moet ik kosten betalen voor een schaderapport?

Dat klopt. Als je bij een schadebedrijf een rapport laat maken, dan rekenen zij hier ongeveer rond de € 90,- voor. Hierbij proberen ze jou te motiveren om de auto te laten repareren en zullen je op het reparatiebedrag een korting geven van het taxatie bedrag. Maar wat als je de auto niet wil repareren of gedeeltelijk?  Dan krijg je het bedrag niet terug bij een schadebedrijf en dan is Autoschaderapport.nl veel goedkoper. Vaak hebben de schadeherstellers ook afspraken met de verzekeraars en is daarbij een afgesproken uurtarief van toepassing. De uitkering kan dan lager liggen als die van Autoschaderapport.nl. Wil je toch een auto laten herstellen? Neem contact met ons op om te kijken of er een hersteller is bij jou in de buurt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij vast een hersteller die jou kan helpen. Tevens kan je altijd proberen om de factuur bij de claim te voegen, zodat deze ook eventueel voldaan kan worden.

Mijn auto gaat total loss, wat nu?

Als jouw auto total loss gaat, dan krijgt je meestal de dagwaarde uitgekeerd. Dit kan afhangen van de polisvoorwaarden van jouw verzekering. AutoSchaderapport.nl zal u, als het rapport is opgesteld, ook aan kunnen geven wat ongeveer de waarde zal zijn. De site die wij hiervoor gebruiken is: https://www.anwb.nl/auto/koerslijst. Hierbij krijgt u een richtlijn wat de dagwaarde van de auto zal zijn. Meer informatie over het uitkeren van de dagwaarde vind je op de volgende site:  https://www.anwb.nl/juridisch-advies/aanrijding-en-dan/welke-schade-claimt-u/auto-total-loss.

De kosten van AutoSchaderapport.nl kun je als de auto total loss is indienen bij jouw verzekeraar of die van de tegenpartij. Het bedrag wat je voor de taxatie hebt betaald kan dan eventueel ook door de verzekeraar voldaan worden.

Komt er iemand van Autoschaderapport.nl bij mij de schade opnemen?

Nee, in principe niet. Mocht dit wenselijk zijn dan kunnen we tegen andere tarieven de schade op komen nemen. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Schade gereden met je auto?

Wij helpen je aan een officeel schaderapport voor alle verzekeringsmaatschappijen.